Ons voegwerk perfectioneert elke gevel
Altijd van toege-voeg-de waarde

Roes Voegwerken: meesters in afwerking en Isolatie

Het fundament van een robuust, veilig en esthetisch verantwoord gebouw ligt in de details. Een van deze cruciale details is voegwerk. Als een kloppend hart in het metselwerk van een gebouw, speelt goed voegwerk een sleutelrol in zowel de bescherming als het behoud van de esthetiek van een bouwwerk. Roes Voegwerken staat synoniem voor excellentie in dit ambacht.

Voordelen van onze voegwerkzaamheden

 • Kies voor duurzame kwaliteit met ons 100% ambachtelijke voegwerk.
 • Ervaar het gemak van zowel isolatie als naadloos voegherstel onder één dak.
 • Vertrouw op onze expertise in zowel nieuw voegwerk als gedetailleerde restauraties.
 • Geniet van een perfecte kleurmatch met onze uitgebreide voegkleuropties.
 • Waarborg de schoonheid en bescherming van uw gevel met onze toewijding aan kwaliteit.

Kom met ons in contact!

Wilt u meer informatie, of een vrijblijvende offerte? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Waarom is voegwerk zo belangrijk?

 • Bescherming
  Voegwerk dient als een barrière tegen weersinvloeden, waaronder regen, wind en temperatuurschommelingen. Het beschermt de onderliggende bakstenen en zorgt ervoor dat ze niet snel slijten.
 • Esthetiek
  Goed voegwerk verfraait een gebouw en benadrukt zijn karakter. Het zorgt voor een harmonieus en afgewerkt uiterlijk, wat de algehele esthetiek van de structuur verbetert.

Roes Voegwerken: Waar isolatie en voegexpertise samenkomen

Het unieke van Roes Voegwerken ligt in onze tweeledige expertise. Naast het leveren van topkwaliteit voegwerk, specialiseren we ons ook in spouwmuurisolatie. Wat deze combinatie zo bijzonder maakt, is ons vermogen om de geboorde gaten na isolatiewerkzaamheden vakkundig te vullen met voegspecie, die exact overeenkomt met de originele kleur van het bestaande voegwerk. Dit betekent dat u als klant niet alleen profiteert van een efficiënt geïsoleerd gebouw, maar ook van een naadloze afwerking zonder enige hint van de isolatiewerkzaamheden. En dit alles zonder tussenkomst van een externe partij.

Vakmanschap en kwaliteit

Roes Voegwerken staat voor honderd procent ambachtelijk voegwerk. Onze specialisatie varieert van de veelgebruikte borstelvoeg, ideaal voor nieuwbouwprojecten, tot meer complexe voegen zoals platvol-, knip- en snijvoegen die voornamelijk worden ingezet bij renovaties.

Bovendien, in het geval van beschadigd metselwerk, biedt Roes Voegwerken een uitgebreid pakket aan restauratiediensten. Wij zijn experts in het identificeren en vervangen van kapotte stenen met stenen van de juiste kleur, het herstellen van scheuren in metselwerk, en het vervangen van loodslabben waar nodig.

Kleur en afwerking

De afwerking is cruciaal in voegwerk. Een kleine kleurafwijking kan de algehele uitstraling van een gebouw verstoren. Roes Voegwerken begrijpt dit volledig en biedt daarom een reeks kleuropties voor voegwerk. Om absolute zekerheid te bieden, zetten we proefstukken in, zodat u samen met onze specialist de voegkleur kunt kiezen die het beste bij uw gebouw past.